Affald

I løbet af vores hverdag får vi genereret en del affald, som gerne skal af med.

Men hvordan er det lige? Det kan du læse om på undersiderne:

Dagrenovation

I samarbejde med Blommehaven er Morelhaven i gang med at etablere en nedgravet løsning til dagrenovation. Den er nået langt og manger i det store hele kun at blive godkendt af Køge Kommune. Formodentlig vil ordningen kunne træde i kraft pr. 1. december eller pr. 1. januar 2021. Det afhænger helt og holdent af, hvor hurtig Køge Kommune er. Indtal ordningen er godkendt, vil containerne være lukket. I stedet skal der anvendes de containere, som står ved græsarealet mellem Blommehaven og Morelhaven.

Disse containere er KUN til dagrenovation. Ikke til pap og andet. Disse ting skal, indtil storskraldsordningen er på plads, man selv køre til ARGO med.

Storskrald

Sammen med Blommehaven er Morelhaven i gang med at etablere en ordning for storskrald. Projektet startede for to år siden. Diverse administrative bump på vejen har betydet, at det er blevet en ulidelig lang proces. Byggetilladelsen er givet og der skal sættes i gang hurtigst muligt. Om alt går vel, kan denne løsning være i kraft ved årsskiftet.

Indtil da skal beboere i Morelhaven og Blommehaven fortsat selv fragte deres storskrald til ARGO. Containerne til dagrenovation er ikke til PAP og andet “godt”.

Kemikalier

Hvis du har brug for at komme af med kemikalier (maling, olie og lignende), skal du selv køre det på ARGO.