Fibernet

Da bestyrelsen i foråret/sommeren 2022 fik et tilbud fra Fibia om gratis at få gravet fibernet ned i Morelhaven, blev dette godkendt. I den forbindelse vil der naturligt opstå en række spørgsmål. Disse spørgsmål vil – efter bedste evne blive besvaret på denne side. Siden vil løbende blive opdateret.

Hvornår vil fibernettet blive gravet ned?

Det er ikke endeligt afgjort, men det vil formodentlig blive i slutningen af 2022 eller starten af 2023. Det bliver sandsynligvis samtidig med installationen i Blommehaven, så Fibia kun behøver at køre ud en gang. Du vil få nærmere oplysninger om dette, når vi har dem.

Er man bundet til Fibia, hvis man vælger at få fibernet i sin lejlighed?

Nej! Du kan vælge Fibia, din nuværende udbyder eller en helt tredje. Det er helt op til dig

Hvordan får jeg fiber i min lejlighed?

For øjeblikket har vi ingen oplysninger om, hvordan det praktisk skal foregå. Når vi har disse oplysninger, vil vi skrive dem her. De vil også blive delt på Probo.

Hvordan får jeg en gratis installation?

Det gør du ved at bestille før Fibia har fuldført installationen. Oplysninger om dette vil blive delt her og på Probo, når vi har disse.

Kan jeg tilmelde mig fiberløsningen på et senere tidspunkt?

Du behøver ikke at tilmelde dig før fiberen er installeret. Du kan sagtens gøre det senere. Så vil der dog ikke blive tale om en gratis installation i din lejlighed. Så vil det være til almindelig dagspris. Hvad den er, kan vi ikke sige. På informationsmødet nævnte konsulenten en pris på den høje side af kr. 5.000

Hvordan kommer fiberløsningen ind i min lejlighed?

På informationsmødet fik vi oplyst, at det vil blive indført via teknikskakten ved toilettet. I forbindelse med installationen vil der blive monteret en boks, som skulle være på størrelse med et A-4 ark og have en tykkelse på ca. 1 cm. Mere detaljerede oplysninger om dette vil blive delt, når vi har dem.

Hvilke hastigheder tilbyder Fibia?

Fibia kan tilbyde løsninger til dem med det lille behov og dem, hvor hele familien streamer. Priser for dette vil blive delt via Probo.

Er det muligt at bestille TV-pakker via Fibia?

Ja, der vil være en række muligheder. Når vi har detaljerne om pakkeindhold og priser for disse, deles de her og via Probo