Parkering

Morelhaven råder over 102 parkeringspladser.

Disse p-pladser er fordelt på to parkeringspladser. Den, som vi deler med Pærehaven og den, som vi deler med Blommehaven. Fra 15/6-2023 må du også holde på Blommehavens P-plads, som ligger ved Tigervej. Dette skyldes at parkeringsområdet for hhv. Morelhaven og Blommehaven er slået sammen til ET område.

De nærmere regler for parkering fremgår at det materiale, der er udsendt fra bestyrelsen og Cityparkering.

Det er ikke tilladt at parkere inde på området med sin bil eller motorcykel. For at forebygge dette, er der sat kæder op, så man ikke fristes over evne.

Du må godt køre ind og læsse varer af. Det har du en halv time til. Du skal huske at sætte p-skiven.

For at parkere lovligt på parkeringspladsen mellem Morelhaven og Pærehaven, skal du registrere dit køretøj

Fra 15/6-2023 skal dine køretøjer (biler/motorcykler) være tilmeldt via MITCP.dk, hvor nye parkeringsregler træder i kraft. Detaljer om dette er sendt via Probo til alle beboere i Morelhaven.

Du kan få tilladelse til TO køretøjer (Max 3.500 kg). Biler over 3.500 kg kan ikke få p-tilladelse. Det gælder både for biler og motorcykler. At have tilladelsen er ikke det samme som parkeringsgaranti. Det er dog sjældent, at der slet ikke er nogle ledige pladser.

Hvem kan få en p-tilladelse?

For at få en tilladelse til at holde på Morelhavens parkeringspladser, skal du være beboer i Morelhaven (ejer eller lejer).

Hvad med elbiler?

Som du måske har bemærket, er ladestanderne fra Clever taget i brug. De er forbeholdt biler, som kan køre på el.

Har du en bil, der kun kører på benzin eller diesel, så hold et andet sted.

Vi er i gang med at opdatere vores parkeringstilladelse. I de kommende retningslinjer vil der også komme noget omkring elladestanderne.

At holde inde på området

Det er tilladt at køre ind på området for at læsse/losse bilen. I en halv time. Så er det ud igen. Husk at stille p-skiven, så du ikke risikerer at få en p-afgift. P-vagten er nemlig også instrueret i at tjekke mellem vores bygninger, så vi ikke har motorkøretøjer på vejen gennem Morelhaven eller ved indgangspartierne.

Parkering for gæster og håndværkere

Via systemet kan du tildele gæster og håndværkere midlertidig parkeringstilladelse.