Parkering

Morelhaven råder over 102 parkeringspladser.

Disse p-pladser er fordelt på to parkeringspladser. Den, som vi deler med Pærehaven og den, som vi deler med Blommehaven.

Det er ikke tilladt at parkere inde på området med sin bil eller motorcykel. For at forebygge dette, er der sat kæder op, så man ikke fristes over evne.

Læs mere nedenfor om, hvordan du forholder dig, hvis du skal læsse mange varer af/på din bil eller skal have håndværkere.

Ønsker du at parkere lovligt på parkeringspladsen mellem Morelhaven og Pærehaven, skal du søge om tilladelse.

<< Det gør du her >>

Parkeringen er underlagt en række betingelser. Disse betingelser finder du her. Når du søger om p-tilladelsen, accepterer du samtidig de gældende regler.

Har du ikke en p-tilladelse til at holde der, får du en parkeringsafgift. På Pærehavens del af parkeringspladsen er der også P-vagter. Så holder du der – uden tilladelse, vil du også få en p-afgift.

Får du gæster vil det derfor være en god ide at bede dem holde på parkeringspladsen, som deles med Blommehaven.

At holde inde på området

Det er tilladt at køre ind på området for at læsse/losse bilen. I en halv time. Så er det ud igen. Husk at stille p-skiven, så du ikke risikerer at få en p-bøde. P-vagten er nemlig også instrueret i at tjekke mellem vores bygninger, så vi ikke har motorkøretøjer på vejen gennem Morelhaven eller ved indgangspartierne.

Skal man flytte ind/ud eller have håndværkere, kan man få en speciel tilladelse til at holde på området. Den fås hos Torsten. Og afleveres efter brug.