FAQ Morelhaven

På denne side har vi samlet svarene på nogle af de spørgsmål, der typisk dukker op i forhold til at bo i Morelhaven. Hvis du har et spørgsmål, som du ikke finder svar på her, så brug kontaktformularen her på siden og stil dit spørgsmål. Du får svar, så hurtigt det er muligt.

Boligen

Mit toilet løber! Hvad gør jeg?!?

Der er en del kalk i vandet. Derfor kan du komme ud for, at det bliver nødvendigt at afkalke cisternen til dit toilet. Se bruganvisning her.

Parkering

Som beboer i Morelhaven kan du parkere på to parkeringspladser. Den ene parkeringsplads deler vi med Pærehaven, den anden deler vi med Blommehaven. Der er beregnet EN p-plads pr. lejlighed.

Hvor må du holde?

På den parkeringsplads, som vi deler med Pærehaven, skal du være opmærksom på, at der ikke er frit valg på alle pladser. Pærehavens pladser er forbeholdt beboere fra Pærehaven. Og det kræver en parkeringstilladelse i forruden at holde der. Har du ikke det, får du en dyr hilsen fra parkeringsselskabet, som jævnligt er forbi.

Læs mere om parkeringspladsen her.

På parkeringspladsen, som Morelhaven deler med Blommehaven, skal du holde inden for stregerne.

Det er ikke tilladt at parkere trailere eller campingvogne på parkeringspladsen. Det udløser også en parkeringsafgift.

MC-parkering

Kører du MC, skal du parkere den på de dertil indrettede pladser.

Morelhaven råder i dag over EN handicap-p-plads, som findes på den parkeringsplads, som vi deler med Blommehaven. Inden længe vil der også være en plads til handicapparkering på parkeringspladsen, som vi deler med Pærehaven. Det er IKKE en personlig plads. For at benytte denne plads (uden at parkere ulovligt) skal du have handicapskilt i forruden.

Husdyr

I henhold til vedtægterne må du have “et lille, almindeligt husdyr”. Det betyder ja til den lille hund, kat eller hamster, nej til den store hund. En pr. lejlighed. Dit kæledyr skal opholde sig i din bolig. Du må derfor ikke have et bur stående ude på repos eller terrasse.

Har du et akvarium med 37 neonfisk, er det også ok.

Hundelor**poser

I Morelhaven er hunde velkomne. Vi har nogle dejlige grønne arealer, hvor det er naturligt at lufte hunden. Derfor er hunde især velkomne, når deres ejere anvender hundeposer til at samle Fidos efterladenskaber op. Har man ikke lige fået poser med, så står der stativer i Morelhaven med hundelor**poser, som bare kan benyttes. Vi har også beholdere til at slippe af med dem igen.

Dagrenovation og storskrald

I Morelhaven har vi en containerstationer til dagrenovation. Her finder du også containere til glas, til aviser o.l. og til batterier. Så der er ingen grund til at smide dette i dagrenovationen.

Yderligere har vi vores “storskraldsstation”, som vi deler med de øvrige frugthaver. Den finder du på Pærehavens parkeringsplads. Her kan du slippe af med elektronik, pap, jern og andet godt. Det kræver en nøgle at komme ind. Ved siden af står containeren til brændbart (som ikke lige er pap o.l.

Ejerforeningen

Alle ejere af lejlighederne i Morelhaven er medlemmer af ejerforeningen. Hver år afholdes der generalforsamling i foråret, hvor der vælges en ulønnet bestyrelse til at tage sig af “den daglige drift”.

Hvordan kontakter jeg bestyrelsen?

Det gør du ved at bruge kontaktformularen her på siden.