Stigestrengsprojektet

På grund af de udfordringer, som vi har med de eksisterende stigestrenge, skal disse skiftes i løbet af Maj 2019.

På denne side finder du de praktiske oplysninger om dette.,

Hvorfor skal vi kan nye rør?

Læs eller genlæs præsentationen fra generalforsamlingen 2/5-19 om projektet. Klik her for at se fil.

Oversigt over forløb

Liste over, hvornår håndværkerne starter i de enkelte lejligheder. Klik her for at se fil.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål. Det er tænkt som et hurtigt overblik. Vi vil opfordre dig til også at læse præsentationen fra generalforsamlingen, da den er meget mere udførlig.

?Kan man bytte dato med andre?
=Nej, det er ikke muligt. For at minimere gener og omkostninger mest muligt, er der lagt en stram tidsplan for, hvad der skal ske hvornår. Den er lagt i samarbejde med vores ingeniører og håndværkere.
?Skal jeg være hjemme, når håndværkerne er der?
=Du behøver ikke at være hjemme, når håndværkerne er i din lejlighed. Du skal dog gøre det muligt for håndværkerne at komme ind i din lejlighed. Kan du ikke være hjemme, skal du aflevere en nøgle til Torsten. Med angivelse af dit lejlighedsnummer og dit telefonnummer. Torsten skal have din nøgle senest 13. maj 2019
?Hvor skal der skæres hul?
=Da lejlighederne ikke er identiske, kan der ikke gives et entydigt svar. Torsten kommer i weekenden 11. + 12. maj 2019 rundt til de lejligheder, som ønsker det og giver nærmere instruktioner. Det sker mellem 10:00-12:30. Hvis du ønsker dette, skal du melde dig til. Send en mail til tlh@tlhgruppen.dk, hvor du skriver dit lejlighedsnummer.
?Hvordan opbevares min nøgle?
=Nøglerne opbevarer Torsten. Teknikerne har kun din nøgle i dagtimerne, mens de arbejder i Morelhaven. Du får din nøgle tilbage, når HELE projektet er færdigt.
?Vil det svine og larme?
=JA. Håndværkerne gør dog, hvad de kan for at holde det på et minimum. De foretager ikke en slutrengøring, når de er færdige i din lejlighed. De skal skynde sig videre til næste lejlighed.
?Hvad med mine husdyr
=De kan, som udgangspunkt, godt være hjemme. Håndværkerne vil dog gå ind og ud af din lejlighed i løbet af dagen. I den forbindelse kan de ikke stå for at sikre, at din kat/hund/andet ikke løber ud. Vil du sikre dig, at det ikke sker. Skal du derfor lukke dit husdyr inde i et rum, hvor håndværkerne ikke kommer eller finde alternative pasningsmuligheder i den periode
?Hvor lang tid vil det vare?
=Det forventes, at håndværkerne skal have adgang til din lejlighed i 5-8 arbejdsdage. Det hele afhænger af, hvor smertefrit forløbet bliver.
?I hvilket tidsrum skal teknikerne have adgang til min lejlighed?
=Håndværkerne begynder arbejdet 07:30. Der kan arbejdes frem til kl. 20:00. Dette er KUN på hverdage
?Hvornår er der lukket for vandet (planlagt)
=Om morgenen bliver der lukket for vandet ca. kl. 07:15 - 09:00 Vandet lukkes pr. varmecentral. Ikke for hele Morelhaven. Om eftermiddagen kan vandet være lukket 17:00-20:00
?Hvad nu, hvis jeg har noget stående foran tekniklugerne, hvad skal jeg gøre
=Det afhænger af...Torsten kommer i weekenden 11. + 12. maj 2019 rundt til de lejligheder, som ønsker det og giver nærmere instruktioner. Det sker mellem 10:00-12:30. Hvis du ønsker dette, skal du melde dig til. Send en mail til tlh@tlhgruppen.dk, hvor du skriver dit lejlighedsnummer.